Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Finca de la Rica

Finca de la Rica

camino_a_labastida_.jpg

Finca de la Rica on vuonna 1989 Labastidaan, Rioja Alavesaan perustettu viinitila, jota pyörittävät veljekset Arturo ja Javier Amurrio yhdessä Luis López Gonzálezin sekä Ignacio Uruñuela de la Rican kanssa. Amurrion veljekset ovat Alavesan alueen viininviljelijöitä jo neljännessä sukupolvessa. Javier vastaa tarhatyöskentelystä veljensä Arturon jalostaessa rypäleet nautittavaksi viiniksi. Luis ja Ignacio ovat toistensa vastakohtia Luisin ollessa rauhallinen ja viileä, kun taas Ignacio on espanjalaiseen tyyliin kuumaverinen ja fanaattinen projektin suhteen. Kaikkia neljää miestä yhdistää intohimo viininviljelyyn, viineihin ja ihmissuhteisiin, ja kaverukset kokevatkin projektinsa olevan enemmän intohimonsa seuraamista ja siitä nauttimista kuin työntekoa.

Tila koostuu 39 hehtaarista, jotka jakautuvat 34 eri palstan alueelle. Köynnösten keski-ikä on noin 45 vuotta. Tilan päärypälelajike on Tempranillo, joskin perhe omistaa myös melkein satavuotiaita Grenache-köynnöksiä. Punaisten lajikkeiden lisäksi tarhoilla viljellään myös valkoista Viuraa.

Viinien etiketit ovat saaneet innoituksensa lapsuuden muistoista ja viittaavat etsimiseen, opastettavana olemiseen ja kulkemiseen.