Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Filipa Pato

Paton suku on tehnyt viinejä Portugalin Bairradassa jo yli viiden sukupolven ajan ilman kompromisseja. He ovat ylpeitä historiastaan, he rakastavat paikallisia rypälelajikkeitaan ja kunnioittavat vanhoja tarhojaan, joita he hoitavat käsityönä viimeisen päälle tarkasti. Suvun sukupolvien yli jatkunut visio on auttanut ymmärtämään Bairradan tilkkutäkkimäistä aluetta.

Filipa Pato vietti lapsuutensa perheensä viinitarhalla ja lähti perusteellisten käytännön opintojen jälkeen syventämään teoriaosaamistaan Coimbran yliopistoon. Kerätäkseen lisää kokemusta viininteosta, Filipa kiersi opintojensa jälkeen kolme vuotta työskentelemässä viinitarhoilla kolmella eri mantereella. Tämä auttoi häntä ymmärtämään erilaisia kulttuureita ja filosofioita viininteon taustalla sekä tutustumaan viinintuottajiin, joilta kerätä inspiraatiota. Kotiin palatessaan Filipalla oli täysin uusi näkemys Bairradan alueesta ja hän alkoi haaveilemaan omasta projektistaan kotialueellaan, jossa hän näki valtavasti potentiaalia.

Vuonna 2001 Filipan haave toteutui, kun hän sai mahdollisuuden perustaa oman viinitilansa. Ois do Bairron kylän ympärillä sijaitsevien tarhojen rypäleistä Filipa loihtii pieniä määriä upeita viinejä, joiden tekemisessä Filipa hyödyntää syvää tietämystään alueen erilaisista maaperistä ja mikroilmastoista. Oman vaikutuksensa Filipan viineihin antaa hänen belgialainen sommmelier-miehensä William, joka on auttanut Filipaa laajentamaan näkemystään. Viinien lisäksi Filipaa työllistää rakennusprojekti, sillä hän kunnostaa käyttöönsä Ois do Bairron kylässä sijaitsevaa 1800-luvun viinitilaa.

Loistavien viinien lisäksi Filipa Pato tekee tärkeää työtä paikallisen alkuperäislajikkeen, bagan pelastamiseksi. Lähes katoamaan päässyt rypälelajike on tehnyt uuden tulemisen Filipan ja muiden Bairradan alueen viinitekijöiden yhteisen järjestön ”Baga friendsin” työn ansiosta.

Filipa Pato

Filipa Pato on bairradalainen viinintuottaja, josta huokuu ylpeys historiaa ja vanhoja viinitarhoja kohtaan sekä rakkaus alueensa paikallisia rypälelajikkeita kohtaan. Paton suku on tehnyt viinejä Portugalin Bairradassa jo yli viiden sukupolven ajan. Filipa on tunnettu paitsi luonteikkaista viineistään, myös työstään paikallisen alkuperäislajikkeen, bagan, pelastamiseksi. Lähes katoamaan päässyt rypälelajike on tehnyt uuden tulemisen Filipan ja muiden Bairradan alueen viinitekijöiden yhteisen järjestön ”Baga friendsin” työn ansiosta.

Filipa Pato vietti lapsuutensa perheensä viinitarhalla, jossa "Baga rebel" -titteliä kantava isä Luis Pato opetti tytärtään. Perusteellisten käytännön opintojen jälkeen syventämään teoriaosaamistaan Coimbran yliopistoon. Kerätäkseen lisää kokemusta viininteosta, Filipa kiersi opintojensa jälkeen kolme vuotta työskentelemässä viinitarhoilla Bordeauxissa, Mendozassa ja Margaret Riverissä. Kokemukset kolmella mantereella opettivat Filipaa ymmärtämään erilaisia kulttuureita ja filosofioita viininteon taustalla sekä tutustumaan viinintuottajiin, joilta kerätä inspiraatiota. Kotiin palatessaan Filipalla oli täysin uusi näkemys Bairradan alueesta ja hän alkoi haaveilemaan omasta projektistaan kotialueellaan, jossa hän näki valtavasti potentiaalia.

Vuonna 2001 Filipan haave toteutui, kun hän sai mahdollisuuden perustaa oman viinitilansa. Ois do Bairron kylän ympärillä sijaitsevien tarhojen rypäleistä Filipa loihtii pieniä määriä upeita viinejä, joiden tekemisessä Filipa hyödyntää syvää tietämystään alueen erilaisista maaperistä ja mikroilmastoista. Oman vaikutuksensa Filipan viineihin antaa hänen belgialainen sommmelier-miehensä William. Viinien lisäksi Filipaa työllistää rakennusprojekti, sillä hän kunnostaa käyttöönsä Ois do Bairron kylässä sijaitsevaa 1800-luvun viinitilaa.