Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Erbaluna

Oberton veljekset Severino ja Andrea tuottavat piemontelaisen La Morran kylän laitamilla tyylikkäitä ja terroir-lähtöisiä viinejä vähäeleisen varmasti.

Heitettyään hyvästit koulunkäynnille vuonna 1985 kaksikko päätti ottaa pitkään suvussa kulkeneen viinitalon ohjat käsiinsä ja uudistaa tilan toimintatapoja perusteellisesti. Löytääkseen uudelleen yhteyden tilaa ympäröivään luontoon Obertot siirtyivät luonnonmukaiseen viljelyn pariin ja päättivät keskittyä ympäristöystävällisiin tuotantotapoihin. Kellarissa raivattiin osin tilaa nykyaikaisemmalle koneistolle. Uusien metodien myötä myös tilan nimi vaihdettiin kuvaamaan osuvammin uutta, ekologista suuntausta. Erba tarkoittaa maata ja luna kuuta.

Perinteitä ei kaksikon luotsaamalla tilalla ole kuitenkaan unohdettu. Alueen traditioita kunnioittaen 15 hehtaarin tarhoilla tuotetaan täyteläisiä punaviinejä kolmesta piemontelaisesta lajikkeesta – Barberasta, Nebbiolosta ja Dolcettosta. Talon lippulaivan, Barolo Vigna Rocchen nebbiolo-rypäleet kerätään maineikkaalta Le Rocche dell’Annunziatan etelään viettävältä palstalta ja viini kypsyy vanhoissa foudre-tammiastioissa vuodelta 1915. Kellarin seinustoilla notkuu 20-luvulta asti periytyneitä viinipullo-kokoelmia.

Taidokas tasapainottelu klassisen viinialueen perinteikkyyden ja modernimman tyylin välillä maistuu lasissa. Erbalunan tuotanto on samalla sekä eleganttia ja ilmeikästä että eloisaa ja nuorekkaan hedelmäistä. Myös tarhojen kasvuympäristöllä on osansa viinien tyylissä – La Morran savisesta kalkki- ja kerrostuneesta hiekkakivestä koostuva maaperä on nuorempaa ja hedelmällisempää kuin esimerkiksi pohjoisemmilla Barolon alueilla ja rypäleistä saadaan näin ollen tuotettua hienostuneempia ja maltillisen tanniinisia viinejä.

Erbaluna

erbaluna 1.jpg

Piemonten La Morrassa sijaitseva Erbaluna on Severino ja Andrea Oberton veljesten luomuviinitila. Alueen traditioita kunnioittaen 15 hehtaarin tarhoilla tuotetaan täyteläisiä terroir-lähtöisiä punaviinejä kolmesta piemontelaisesta lajikkeesta: barberasta, nebbiolosta ja dolcettosta.

Heitettyään hyvästit koulunkäynnille vuonna 1985 veljeskaksikko päätti ottaa pitkään suvussa kulkeneen viinitalon ohjat käsiinsä ja uudistaa tilan toimintatapoja perusteellisesti. Löytääkseen uudelleen yhteyden tilaa ympäröivään luontoon Obertot siirtyivät luonnonmukaiseen viljelyn pariin ja päättivät keskittyä ympäristöystävällisiin tuotantotapoihin. Kellarissa raivattiin osin tilaa nykyaikaisemmalle koneistolle. Uusien metodien myötä myös tilan nimi vaihdettiin kuvaamaan osuvammin uutta, ekologista suuntausta. Erba tarkoittaa maata ja luna kuuta.

Taidokas tasapainottelu klassisen viinialueen perinteikkyyden ja modernimman tyylin välillä maistuu lasissa. Erbalunan tuotanto on samalla sekä eleganttia ja ilmeikästä että eloisaa ja nuorekkaan hedelmäistä. Myös tarhojen kasvuympäristöllä on osansa viinien tyylissä – La Morran savisesta kalkki- ja kerrostuneesta hiekkakivestä koostuva maaperä on nuorempaa ja hedelmällisempää kuin esimerkiksi pohjoisemmilla Barolon alueilla ja rypäleistä saadaan näin ollen tuotettua hienostuneempia ja maltillisen tanniinisia viinejä.

Perinteitä ei kaksikon luotsaamalla tilalla ole unohdettu. Talon lippulaivan, Barolo Vigna Rocchen nebbiolo-rypäleet kerätään maineikkaalta Le Rocche dell’Annunziatan etelään viettävältä palstalta ja viini kypsyy vanhoissa foudre-tammiastioissa vuodelta 1915. Kellarin seinustoilla notkuu 20-luvulta asti periytyneitä viinipullo-kokoelmia.