Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Entre Vinyes

Entre Vinyes on Azul y Garanzan toisen puoliskon María Barrenan sekä Josep Tortin projekti, jonka tavoitteena on elvyttää Josepin perheen Baix Penedesin alueella omistamat yli 50-vuotiaat köynnökset. Projektin luonnollisena ja nautinnollisena ’sivutuotteena’ syntyy laadukasta ja intensiivistä cavaa sekä valkoviiniä.

Talon tuotanto on ollut alusta lähtien sertifioitua luomua ja 11 hehtaarin tarhoja hoidetaan käsityönä. Tarhat sijaitsevat ainoastaan 6 km päässä rannikolta 350 metrin korkeudessa. María ja Josep kasvattavat xarrel.lo-, macabeo-, parellada- ja chardonnay-köynnöksiään ympäristöään kunnioittaen ja pyrkivät lisäämään sen monimuotoisuutta.

Entre Vinyes

Entre Vinyes on Azul y Garanzan toisen puoliskon María Barrenan sekä kumppaninsa Josep Tortin vuonna 2014 aloittama projekti, jonka tavoitteena on elvyttää Josepin perheen Baix Penedèsin alueella omistamat yli 50-vuotiaat köynnökset, jotka kasvavat syvässä savimaassa. Projektin luonnollisena ja nautinnollisena ’sivutuotteena’ syntyy laadukasta ja intensiivistä cavaa, valko- sekä roseeviiniä.

Talon tuotanto on ollut alusta lähtien sertifioitua luomua ja 25 hehtaarin tarhoilla kasvavat xarel-lo, macabeu, parellada, trépat, garnacha ja muscat -köynnökset. 5ha tarhoista köynnökset ovat jopa 90-100-vuotiaita. Tarhat sijaitsevat ainoastaan 6 km päässä rannikolta 300–350 metrin korkeudessa. Viininviljely toteutetaan ympäristöä kunnioittaen ja pitkälti manuaalisiin prosesseihin nojaten. Myös viinimössä luotetaan käsityöhön, ja muun muassa kaikki cavat uudelleenkorkitetaan puhtaasti käsityönä.