Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Ebano Viñedos y Bodegas

Ébano Viñedos y Bodegas on Galiciasta ponnistavan Adegas Valmiñorin laatuviiniprojekti punaviineistään tunnetun Ribera del Dueron alueella.

Valmiñor hankki Tempranillo-köynnösten kansoittamat tarhat omistukseensa vuonna 2000, kaikkinensa 43 hehtaaria viljelyksiä, joiden tuottamat satomäärät ovat varsin alhaiset. Tilan crianza-tason viinin, Ébanon, valmistukseen käytettyjen tarhojen keskimääräinen sato on vain noin 2.500 kiloa hehtaarilta, mikä varmistaa rypäleiden erinomaisen konsentraation. Ébano6 –viiniin käytetyt köynnökset tuottavat hieman suuremman sadon, noin 4.000 kiloon hehtaarilta, mikä on sekin merkittävästi alle Ribera del Dueron salliman 7.000 kilon.

On helppo ymmärtää, että varsin rajallinen ja matala satoisuus on yksi Ébanon viinien laadukkuuden salaisuus. Tarhoilla työskennellään käsin, jotta rypälemateriaali olisi mahdollisimman korkealaatuinen. Kun alhaiset tuotantomäärät ja käsin tehty työ yhdistetään Valmiñorin osaamiseen, tulos on huippuluokkaa. Emme ole yksin mielipiteemme kanssa: Ébano6:n valittiin Irlannin vuoden 2007 punaviiniksi. Suomessa sille lohkesi kultamitali vuoden viinit 2008 -kilpailussa. Ei lainkaan hullummin tulokkaalta!

Tuottajan kotisivu: www.ebanovinedosybodegas.com

Ebano Viñedos y Bodegas

Ebano+2.jpg

Ébano Viñedos y Bodegas on galicialaisen Adegas Valmiñorin laatuviiniprojekti punaviineistään tunnetun Ribera del Dueron alueella, Douro-joen läheisyydessä, Castrillo de Duerossa. Projekti sai alkunsa vuonna 2004 Valmiñorin hankkiessa tempranillo-köynnösten kansoittamat 43 hehtaaria viljelyksiä omistukseensa. Tilan yhdeksi johtoajatukseksi muotoutui heti sekä tarhojen että rypäleiden tarkka valikointi, mikä kulminoituu äärimmäisen laatukeskeiseen käsinkorjuuseen. Tilan Ébano6 -viiniin käytetyt köynnökset tuottavat vain noin 4000 kiloa rypäleitä per hehtaari, mikä on merkittävästi alle Ribera del Dueron salliman 7000 kilon ylärajan. Rypäleiden parhaimman mahdollisen laadun eteen tehdään töitä käsin ympäri vuoden analysoimalla maaperää ja köynnösten lehvästöä, rajoittaen satomääriä terttuja karsimalla, sekä ohentamalla köynnösten vihreää kasvustoa.

On helppo ymmärtää, että varsin rajallinen ja matala satoisuus on yksi Ébanon viinien laadukkuuden salaisuuksista. Kun alhaiset tuotantomäärät ja käsin tehty työ yhdistetään Valmiñorin osaamiseen, tulos on huippuluokkaa. Tilan vuosituotanto on noin 360 000 pulloa viiniä, ja kellareissa on jatkuvasti noin 400 ranskalaista tammitynnyriä, joissa tilin viinit kypsyvät.