Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Domaine Lamy-Pillot

Domaine Lamy-Pillot

Lamy-Pillot_6 (1).jpg

Domaine Lamy-Pillot on Morgeotissa, Chassagne-Montrachetissa, sijaitseva perhetila, joka on perustettu 70-luvun alkupuoliskolla René ja Thérèse Lamy-Pillotin toimesta. Vaikka omistajapariskunnan molemmat osapuolet ovatkin lähtöisin viinintekijäperheistä on luovuudella, näppäryydellä ja kovalla työllä ollut merkittävä osuus tilan kasvussa nykyisiin mittasuhteisiinsa. Yhteensä 20 hehtaarin kokoiset tarha-alueet kattavat tänä päivänä palstoja Chassagne-Montrachetin, Saint-Aubinin, Santenayn, Meursaultin ja Beaunen kylien ympäriltä. 

Vaikka Remy-Pillot onkin Chassagne-Montrachetissa sijaitsevaksi tilaksi varsin iso (vuosituotanto n. 80 000–120 000 pulloa vuodessa vuosikerrasta riippuen) ovat ohjakset pysyneet tiukasti oman perhepiiriin käsissä. Pariskunnan tyttäret Florence and Karine miehineen ovat ottaneet tilan tuotannosta laajaa vastuuta ja ohjaavat kaikkia työvaiheita rankojen istutuksesta sekä niiden hyvinvoinnin edistämisestä manuaaliseen sadonkorjuuseen ja viinin huolelliseen valmistusprosessiin. 

Tilan asema perhekeskeisenä ja riippumattomana tuottajana mahdollistaa jatkuvan laaduntarkkailun ja sen kehittämisen. Tilan tarkoituksena ei ole tuottaa identtisiä viinejä vuodesta toiseen, vaan varmistaa, että jokainen vuosikerta heijastaa aidosti alkuperäänsä ja ilmaston sekä maaperän erityispiirteitä.