Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Domaine Guy Robin

Domaine Guy Robin et Fils on perinteikäs sukutila, jonka historia Chablis’n viinintuottajana alkoi vuonna 1845. Sen 20 hehtaarin tarhat ympäröivät Chablis’n kylää jyrkillä kaakkoon viettävillä rinteillä ja hyötyvät näin ollen maksimaalisesta auringonpaisteesta. Tilan viinintekijänä toimii tätä nykyä Marie-Ange Robin, jonka luonnonmukainen ja vähäisen intervention tyyli on kerännyt laajalti kehuja ja palkintoja. Tilan viinejä käytetään vähän, jos lainkaan tammessa, jotta sekä rypäleen että terroirin ominaisuudet pääsisivät viineissä mahdollisimman puhtaasti esiin.

Tilan tarhat sijaitsevat Chablis’n arvostetuimmilla apellaatioilla: tilan Grand Crut tulevat Bougros’n, Valmur’n, Blanchot’n, Les Clos’n ja Vaudésir’n tarhoilta. Premier Crut puolestaan Montmains’n, Mont de Milieu’n, Montée de Tonnerre’n, Vaillons’n ja Butteaux’n tarhoilta. Tarhojen erilaisuuden ansiosta Domaine Guy Robinin Chablis’t tarjoavat laajan kattauksen viinityylistä.

Domaine Guy Robin

Guy Robin Chablis map

Domaine Guy Robin et Fils on perinteikäs sukutila, jonka historia Chablis’n viinintuottajana alkoi vuonna 1845. Sen 20 hehtaarin tarhat ympäröivät Chablis’n kylää jyrkillä kaakkoon viettävillä rinteillä ja hyötyvät näin ollen maksimaalisesta auringonpaisteesta. Tila on siitä erityinen, että jopa 80% viinitarhojen vanhoista köynnöksistä on varttamattomia pre-phylloxera-köynnöksiä.

Tilan viinintekijänä toimii tätä nykyä Marie-Ange Robin, jonka luonnonmukainen ja vähäisen intervention tyyli on kerännyt laajalti kehuja ja palkintoja. Tilan viinien valmistuksessa käytetään vähän, jos lainkaan tammea, jotta sekä rypäleen että terroirin ominaisuudet pääsisivät viineissä mahdollisimman puhtaasti esiin.

Guy Robinin tarhat sijaitsevat Chablis’n arvostetuimmilla palstoilla: Grand Crut tulevat Bougros’n, Valmur’n, Blanchot’n, Les Clos’n ja Vaudésir’n tarhoilta. Premier Crut puolestaan Montmains’n, Mont de Milieu’n, Montée de Tonnerre’n, Vaillons’n ja Butteaux’n tarhoilta. Tarhojen erilaisuuden ansiosta Domaine Guy Robinin Chablis’t tarjoavat laajan kirjon alueen viinejä.