Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Domaine Ètienne Simonis

Simonisin suku on viljellyt viiniä Alsacen Ammerschwihrissä 1600-luvulta lähtien. Etiennen isoisä Joseph seurasi sivusta, kun moni tuottaja modernisoi tuotantoaan korvaamalla hevoset traktoreilla. Vuonna 1969 sukutilan johtoon noussut Etiennen isä René puolestaan rakennutti suvun nykyisen tilan vuonna 1975. Suoraan syntymästä viinimaailmaan imaistu Etienne otti sukutilan haltuunsa vuonna 1996. Parikymppisen Etiennen visio oli selkeä: yhdistää sukupolvien kokemus sekä Beunen yliopistosta karttunut teoriatieto huippulaatuisen viinin tavoittelussa. Etienne lisäsi tarhojensa määrää, mutta rajoitti niiden satoa. Suunta on selvä ja päivittäisenä apuna toimii vaimo Katia sekä neuvoja antava isä René.

Huippulaatuun tähtäävä Etienne totesi vuosituhannen vaihteessa luonnonmukaiseen tuotantoon olevan luonteva seuraava askel. Vuonna 2000 alkanut konversio johti ensin luomusertifikaatti Ecocertiin vuonna 2008 ja biodynaamiseen sertifikaattiin Demeteriin vuonna 2011. Luomutuotantoon siirryttyään Etienne huomasi rypäleiden laadun parantuvan ja niiden tuottaman viinin aromimaailman kehittyvän puhdaspiirteisempään suuntaan. Kemiallisten lannoitteiden ja torjunta-aineiden poistamisen myötä rypäleiden pinnalla säilyy villihiivoja, joiden ansiosta spontaani käyminen on mahdollista. Laadun paranemisen lisäksi Etiennelle on tärkeää osoittaa, että he kunnioittavat toiminnassaan luontoa, kuluttajaa, tulevia sukupolvia sekä viinin viljelijöitä.

Étienne Simonisin 7 hehtaarin tarhat sijaitseva Alsacen sydämessä, Ammerschwihrissä. Tarhat sijaitsevat neljällä eri palstalla kahdessa eri maaperässä. Kaefferkopfin Grand Cru -palsta on yksi Alsacen arvostetuimpia ja sieltä tulevat viinit ovat elegantteja ja erittäin aromikkaita. Marckrainin Grand Cru -palstalla kasvavat tilan gewürtztraminer -köynnökset, jotka saavat nauttia koilliseen laskevan rinteen auringonpaisteesta sekä kalkkipitoisesta maaperästä. Myös Colmarin kylän mikroilmasto vaikuttaa merkittävästi tältä palstalta tulevien viinien ominaispiirteisiin. Täältä tulevat viinit ovat tasapainoisia, voimakkaita sekä moniulotteisia. Vogelgartenista tulevat viinit ovat yhdistelmä voimaa ja hienostuneisuutta. Le Clos des Chatsin graniittipitoisessa maaperässä kasvavat Étienne Simonisin pinot gris- ja riesling -köynnökset. Maaperän sekä optimaalisen auringon saannin ansiosta viineistä tulee runsaan aromikkaita ja miellyttävän mineraalisia.

Domaine Étienne Simonis

 

Simonisin suku on viljellyt viiniä Alsacen Ammerschwihrissä 1600-luvulta lähtien. Etiennen isoisä Joseph seurasi sivusta, kun moni tuottaja modernisoi tuotantoaan korvaamalla hevoset traktoreilla. Vuonna 1969 sukutilan johtoon noussut Etiennen isä René puolestaan rakennutti suvun nykyisen tilan vuonna 1975. Suoraan syntymästä viinimaailmaan imaistu Etienne otti sukutilan haltuunsa vuonna 1996. Parikymppisen Etiennen visio oli selkeä: yhdistää sukupolvien kokemus sekä Beunen yliopistosta karttunut teoriatieto huippulaatuisen viinin tavoittelussa. Etienne lisäsi tarhojensa määrää, mutta rajoitti niiden satoa. Suunta on selvä ja päivittäisenä apuna toimii vaimo Katia sekä neuvoja antava isä René.

Huippulaatuun tähtäävä Etienne totesi vuosituhannen vaihteessa luonnonmukaiseen tuotantoon olevan luonteva seuraava askel. Vuonna 2000 alkanut konversio johti ensin luomusertifikaatti Ecocertiin vuonna 2008 ja biodynaamiseen sertifikaattiin Demeteriin vuonna 2011. Luomutuotantoon siirryttyään Etienne huomasi rypäleiden laadun parantuvan ja niiden tuottaman viinin aromimaailman kehittyvän puhdaspiirteisempään suuntaan. Kemiallisten lannoitteiden ja torjunta-aineiden poistamisen myötä rypäleiden pinnalla säilyy villihiivoja, joiden ansiosta spontaani käyminen on mahdollista. Laadun paranemisen lisäksi Etiennelle on tärkeää osoittaa, että he kunnioittavat toiminnassaan luontoa, kuluttajaa, tulevia sukupolvia sekä viinin viljelijöitä.

Étienne Simonisin 7 hehtaarin tarhat sijaitseva Alsacen sydämessä, Ammerschwihrissä. Tarhat sijaitsevat neljällä eri palstalla kahdessa eri maaperässä. Kaefferkopfin Grand Cru -palsta on yksi Alsacen arvostetuimpia ja sieltä tulevat viinit ovat elegantteja ja erittäin aromikkaita. Marckrainin Grand Cru -palstalla kasvavat tilan gewürtztraminer -köynnökset, jotka saavat nauttia koilliseen laskevan rinteen auringonpaisteesta sekä kalkkipitoisesta maaperästä. Myös Colmarin kylän mikroilmasto vaikuttaa merkittävästi tältä palstalta tulevien viinien ominaispiirteisiin. Täältä tulevat viinit ovat tasapainoisia, voimakkaita sekä moniulotteisia. Vogelgartenista tulevat viinit ovat yhdistelmä voimaa ja hienostuneisuutta. Le Clos des Chatsin graniittipitoisessa maaperässä kasvavat Étienne Simonisin pinot gris- ja riesling -köynnökset. Maaperän sekä optimaalisen auringon saannin ansiosta viineistä tulee runsaan aromikkaita ja miellyttävän mineraalisia.