Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Domaine du Gravillas

Domaine du Gravillaksen viinitarha sijaitsee Saint Jean de Minervoisissa, Etelä-Ranskan Languedoc–Roussillonissa. Orgaaninen tuotanto on luonnollinen valinta biodiversiteettiä kunnioittavalle viinitalolle muutaman tuhannen hehtaarin Haut de Languedocin -luonnonsuojelualueen kupeessa. Pienen tilan tuotanto syntyy pieteetillä omin käsin alusta loppuun.

Ranskalainen Nicole houkutteli Kentuckyn laulavan cowboyn, John Bojanowskin, kotikonnuilleen pienoiseen Saint Jean de Minervoisin kylään vuonna 1996. Kylä on perinteisesti tunnettu muscat-viineistä, komeista maisemista ja kanjoneista sekä pienten vaaleiden kivien lomassa kasvavista viiniköynnöksistä. Le Clos du Gravillas on tämän ranskalais-amerikkalaisen pariskunnan kunnianhimoinen projekti tuottaa terroir -lähtöisiä viinejä. Karu maaperä koostuu kalkkikivestä ja sorasta. 8,5 hehtaarin alueella kasvaa 15 eri rypälelajiketta.

Päivisin porottavat auringonsäteet ja öisin ”Mustalta Vuorelta” puhaltava viileät tuulet luovat ihanteelliset olosuhteet rypäleiden tasaiselle kypsymiselle. Kemialliset torjunta-aineet ja myrkyt ovat pannassa. Niiden sijaan Nicole ja John pyrkivät suojelemaan maaperän mikrobiologista elämää ja hyödyntämään luonnon omia keinoja maaperän hyvinvoinnin takaamiseksi.

Le Clos du Gravillas

Le Clos du Gravillaksen viinitarha sijaitsee Saint Jean de Minervoisissa, Etelä-Ranskan Languedoc–Roussillonissa. Orgaaninen tuotanto on luonnollinen valinta biodiversiteettiä kunnioittavalle viinitalolle muutaman tuhannen hehtaarin Haut de Languedocin -luonnonsuojelualueen kupeessa. Pienen tilan tuotanto syntyy pieteetillä omin käsin alusta loppuun.

Ranskalainen Nicole houkutteli Kentuckyn laulavan cowboyn, John Bojanowskin, kotikonnuilleen pienoiseen Saint Jean de Minervoisin kylään vuonna 1996. Kylä on perinteisesti tunnettu muscat-viineistä, komeista maisemista ja kanjoneista sekä pienten vaaleiden kivien lomassa kasvavista viiniköynnöksistä. Le Clos du Gravillas on tämän ranskalais-amerikkalaisen pariskunnan kunnianhimoinen projekti tuottaa terroir -lähtöisiä viinejä. Karu maaperä koostuu kalkkikivestä ja sorasta. 8,5 hehtaarin alueella kasvaa 15 eri rypälelajiketta: carignan, syrah, grenaches blanc, gris ja noir, muscat, terret gris, cabernet sauvignon, cinsault, mourvèdre, counoise, maccabeu, roussane, viognier ja terret noir.

Päivisin porottavat auringonsäteet ja öisin ”Mustalta Vuorelta” puhaltava viileät tuulet luovat ihanteelliset olosuhteet rypäleiden tasaiselle kypsymiselle. Kemialliset torjunta-aineet ja myrkyt ovat pannassa. Niiden sijaan Nicole ja John pyrkivät suojelemaan maaperän mikrobiologista elämää ja hyödyntämään luonnon omia keinoja maaperän hyvinvoinnin takaamiseksi.