Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Dit Celler Eng

Dit Celler ponnistaa DO Montsantin alueelta, Espanjan katalaanimaakunnan sydänmailta. Dit Celler on ensimmäinen orgaaninen tila alueella, joka syleilee legendaarista Prioratin viinituotantoaluetta ympäröiden sen kaikista ilmansuunnista. Tilan tuotanto on määrältään pientä, vain noin 65.000 pulloa vuosittain, mutta laadultaan sitäkin tasokkaampaa.

Dit Cellerin takana on Azul y Garanzastakin tuttu Dani Sanchez, jonka usko Montsantin alueen potentiaaliin on luja kuin peruskallio. Siitä puheen ollen, maaperän koostumus lienee ainoa asia, joka erottaa Montsantin kuuluisasta isoveljestään, Prioratista. Ilmasto ja rypälelajikkeet ovat samanlaiset, samoin maanmuodot ja viininvalmistusmenetelmät. Vain Montsantin punaisen värinen maaperä paljastaa, että sen koostumuksessa on muutakin kuin naapuripitäjälle tyypillistä liuskekiveä.

Jos totta puhutaan, on onni onnettomuudessa, että Montsantin vieressä oleva Priorat on maailmankuulu. Tähtiaseman vuoksi Prioratin hintataso on noussut taivaisiin, minkä seurauksena kuluttaja joutuu maksamaan viinistä tähtitieteellisiä summia. Montsant sen sijaan odottaa yhä kansainvälistä löytämistään, mikä tarkoittaa kahta asiaa: sitä, ettei nautiskelijan tarvitse rikkoa säästöpossuaan päästäkseen nauttimaan herkullisesta viinistä ja toisekseen sitä, ettei Dani Sanchezin kannata vielä vaihtaa viinintekoa golfin peluuseen Thaimaassa. Kaikki voittavat, koska me pidämme edukkaasta ja laadukkaasta viinistä enemmän kuin kalliista ja keskinkertaisesta. Käy järkeen, eikö totta?

Dit Celler

Näyttökuva 2017-3-10 kello 11.18.56.png

Dit Celler comes from the DO Montsant wine region right in the heart of Catalonia. Dit Celler is the first organic winery in the area that surrounds the legendary Priorat wine region from all sides. The output is fairly small, only about 75 000 bottles per year, but quality is great.

Behind Dit Celler is Dani Sachez from Azul y Garanza. His belief in Montsant’s potential is as firm as bedrock. And speaking of bedrock, soils are the only thing differentiating Montsant from its famous big brother Priorat. The climate and grape varieties are similar as are the landscapes and winemaking practices. Only Montsant’s red earth reveals that there is something else there than in the neighboring appellation’s slate.

It is a two-edged sword that Priorat, next to Montsant, is world famous. Because of its status Priorat’s prices have gone through the roof which is why one needs to pay astronomical prices for them. Montsant however is still waiting for the wine world to find it which means two things: the consumer doesn’t need to pay an arm and a leg to get some truly tasty wine but it also means that Dani Sanchez can’t switch from making wine to playing golf in Thailand.