Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

De Moor

Patikointi de Moorin pariskunnan Chablis-tarhoilla pistää epäilemään, että palstojen rypäleistä on mahdollista valmistaa erinomaista viiniä. Epäilys osoittautuu myöhemmin oikeaksi. Toisinaan huipputuottajien löytäminen on näin helppoa!

Luonnonkauniita köynnösrivejä rytmittävät siellä täällä kasvavat pensaat, puut ja monenkirjava aluskasvillisuus. Tarhat tuntuvat eläväisiltä, minkä juttutuokio tilan omistavan Olivier de Moorin kanssa vahvistaa: villisiat kuulemma arvostavat hyvää liiaksikin, ne popsivat mieluummin de Moorien rypäleitä kuin naapuruston teollisten tuottajien rypäleitä. De Moorit ovat työskennelleet sertifioidusti orgaanisesti vuodesta 2005 ja edustavat siten Chablisin alueella harvinaisuutta.

De Moorit sanovat itse tekevänsä chablista tavalla, jolla alueen viinit alkuperäisesti tehtiin. Tämä tarkoittaa, ettei chablisille tyypilliseen neutraaliin makumaailmaan sorruta. Sen sijaan laseissa on kypsän hedelmäistä, jäntevää ja yllättävän täyteläistä viiniä, Chablisin uutta aaltoa, josta tullaan vielä puhumaan.

Mainittakoon vielä sivumennen, että Olivier piirtää itse etikettinsä. Miehestä piti tulla kuvataiteilija, mutta koska hän epäili tien johtavan nälkäkuolemaan, hän ryhtyi valmistamaan vaimonsa Alicen kanssa viiniä. Näin ollen jano ei ainakaan pääse yllättämään.

De Moor

Patikointi de Moorin pariskunnan Chablis-tarhoilla pistää epäilemään, että palstojen rypäleistä on mahdollista valmistaa erinomaista viiniä. Epäilys osoittautuu myöhemmin oikeaksi. Toisinaan huipputuottajien löytäminen on näin helppoa!

Luonnonkauniita köynnösrivejä rytmittävät siellä täällä kasvavat pensaat, puut ja monenkirjava aluskasvillisuus. Tarhat tuntuvat eläväisiltä, minkä juttutuokio tilan omistavan Olivier de Moorin kanssa vahvistaa: villisiat kuulemma arvostavat hyvää liiaksikin, ne popsivat mieluummin de Moorien rypäleitä kuin naapuruston teollisten tuottajien rypäleitä. De Moorit ovat työskennelleet sertifioidusti orgaanisesti vuodesta 2005 ja edustavat siten Chablisin alueella harvinaisuutta.

De Moorit sanovat itse tekevänsä chablista tavalla, jolla alueen viinit alkuperäisesti tehtiin. Tämä tarkoittaa, ettei chablisille tyypilliseen neutraaliin makumaailmaan sorruta. Sen sijaan laseissa on kypsän hedelmäistä, jäntevää ja yllättävän täyteläistä viiniä, Chablisin uutta aaltoa, josta tullaan vielä puhumaan.

Mainittakoon vielä sivumennen, että Olivier piirtää itse etikettinsä. Miehestä piti tulla kuvataiteilija, mutta koska hän epäili tien johtavan nälkäkuolemaan, hän ryhtyi valmistamaan vaimonsa Alicen kanssa viiniä. Näin ollen jano ei ainakaan pääse yllättämään.

Rajoitettus saatavuus. Ota yhteyttä, annamme mielellämme lisätietoja.