Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Contrà Soarda

Veneton maakunnassa, Alppien juurilla, Bassano del Grappassa syntyvät Contrà Soardan luonteikkaat luomuviinit. Asiagon tasangon kupeessa sijaitsevilla tarhoilla vallitsee täydellinen mikroilmasto ja terroir on otollinen huippulaadukkaiden viinien valmistamiseen. Alueen vulkaaninen maaperä antaa oman kontribuutionsa lähinnä alkuperäislajikkeista tehtyihin viineihin.

Contrà Soardan tila on kuulunut Gottardin suvulle yli sadan vuoden ajan ja he ovat pyörittäneet alueella ravintolayritystä pitkään. Vuonna 1999 Gloria ja Mirco Gottardi ymmärsivät alueen potentiaalin ja istuttivat 12 hehtaaria viiniä, muiden muassa vespaiolaa, garganegaa ja marzemino neroa. Perinteitä kunnioittavan suvun jäsenet rakennuttivat vaikuttavan viinikellarin, joka on bio-arkkitehtuurin taidonnäyte.

Contrà Soardan viinit kuuluvat ehdottomasti alueensa parhaimmistoon. Gottardin perheen filosofia on kaikessa yksinkertaisuudessaan vakuuttava: ”Taivas antaa, maa vastaanottaa ja kasvattaa, ihminen vie päätökseen.”

Contrà Soarda

Veneton maakunnassa, Alppien juurilla Bassano del Grappan kylässä syntyvät Contrà Soardan luonteikkaat laatuviinit. Contrà Soardan sydän on nelihenkinen Gottardien perhe. Isä Mirco ja parikymppiset lapset Eleonora ja Marcello vastaavat tarhatyöskentelystä, viininvalmistuksesta ja vientimarkkinoista, siinä missä Gloria-äidin kontolla ovat viinitilan ja sen yhteydessä toimivan maatilaravintolan pystyssä pitäminen.

Asiagon tasangon kupeessa sijaitsevilla viinitarhoilla vallitsee viinin valmistuksen kannalta otollinen mikroilmasto ja vulkaaninen maaperä on omiaan huippulaadukkaiden viinien valmistamiseen. Contrà Soardan tilukset ovat kuuluneet Gottardin suvulle yli sadan vuoden ajan. Gottardit ovat paitsi viljelleet maata ja kasvattaneet karjaa, myös pyörittäneet omaa ravintolayritystä jo pitkään. Vuonna 1999 viininvalmistuksesta ammattimaisessa mielessä kiinnostuneet Gloria ja Mirco Gottardi ymmärsivät Contrà Soardan potentiaalin ja istuttivat 12 hehtaaria viiniköynnöksiä. Nykyään tilalla kasvaa lähinnä alkuperäislajikkeita, kuten valkoista Vespaiolaa ja Garganegaa, sekä punaista Marzemino Neroa.

Perinteitä kunnioittavan suvun jäsenet rakennuttivat vaikuttavan viinikellarin, joka on bio-arkkitehtuurin taidonnäyte. Contrà Soardan toimintatavat ovat luonnonmukaisia ja tarhoilla tehtävät työvaiheet suoritetaan manuaalisesti. Tila tasapainoilee modernin viininvalmistuksen ja perinteiden välillä. Suurin osa Contrà Soardan viineistä käy lämpökontrolloiduissa terästankeissa, mutta esimerkiksi tilan B.C.-viinit ovat kunnianosoitus perinteiselle viininvalmistukselle, johon ei kuulu sähkön eikä sulfiittien käyttö. B.C. ("Before Christ") viittaa vuosisatojen takaisiin toimintatapoihin: viinit käyvät spontaanisti luonnollisessa lämpötilassa, eikä niitä suodateta, kirkasteta tai stabiloida. 

Contrà Soardan viinit kuuluvat kiistatta alueen parhaimmistoon. Gottardin perheen filosofia on kaikessa yksinkertaisuudessaan vakuuttava: ”Taivas antaa, maa vastaanottaa ja kasvattaa, ihminen vie päätökseen.”