Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Comando G

Comando G

Comando G banner.jpg

Japanilaiselta tiedepiirretyltä, Science Ninja Team Gatchamanilta, nimensä napannut Comando G on Daniel Gomez Jimenez-Landin ja Fernando Garcian viiniprojekti Keski-Espanjan Sierra de Gredosissa. Noin 50 kilometrin päässä Madridin kaupungin hulinasta sijaitsevassa Sierra de Gredosissa nautitaan pääkaupunkia viileämmästä ilmastosta sekä vuoristomaisemista, jotka muistuttavat erehdyttävästi Italian Apenniineja. Alue, joka jakaantuu Madridin ja Mentridan laatuluokitusten alle, profiloitui pitkään yksinkertaisten pöytäviinien kotipesäksi, mutta onneksemme vaikeakulkuisella vuoristoalueella on säilynyt myös kourallinen vanhoja viinitarhoja joiden tuotantoon bulkkitalot eivät ole kajonneet. Näiden vanhojen viinitarhojen elvyttämisestä on kyse, kun puhutaan Comando G:stä.

Kouluaikoinaan ystävystyneet Daniel ja Fernando ovat molemmat viiniperheistä – Daniel on tuttu Jimenez-Landin tilalta, Fernandon juuret vievät Bodegas Marnonesille. Kaveruksia veti puoleensa ajatus viininvalimistuksesta pienillä, vaikeasti saavutettavissa olevilla viinitarhoilla ja vuonna 2008 miehet allekirjoittivatkin ensimmäisten palstojen vuokrasopimukset. Daniel ja Fernando työskentelevät biodynaamisia periaatteita noudattaen.