Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Clemens Busch

Moselin Pünderichissä sijaitsevan Clemens Buschin sukutilan viimeisin sukupolvenvaihdos tapahtui vuonna 1986. Alueen ensimmäisten sertifioitujen luomuviinien joukkoon kuuluvien viinien valmistuksesta vastaavat tätä nykyä aviopari Clemens ja Rita. Tiimiin kuuluu lisäksi heidän poikansa Florian, jonka päävastuulle kuuluu biodynaamisten tarhamenetelmien suunnittelu ja implementointi.

Puhtaasti Riesling-rypäleen tuotantoon keskittynyt Clemens Busch tuottaa klassisia Moselin Rieslingejä keskenään hyvinkin erilaisilla palstoilla. Viidellä eri tarhalla maaperät ja mikro-ilmastot vaihtelevat ja terroirilla onkin merkittävä vaikutus viinien lopputulemaan. Vuodesta 2007 asti VDP:hen kuuluneen Clemens Buschin viineissä terroir tosiaankin tuntuu ja maistuu. Pullojen korkkien värit kertovat palstan maaperät: sininen korkki viittaa devoninliuskekiveen, punainen punaiseen liuskekiveen ja harmaa harmaaseen liuskekiveen.

Yli 25 vuoden kokemus luomutuotannosta on osoittanut, että valittu suunta on ollut oikea. Tarhojen monimuotoisuus auttaa pitämään paikallisen ekosysteemin tasapainon yllä. Koska kemiallisia torjunta-aineita ei käytetä, maaperä voi hyvin ja auttaa köynnöksiä kasvattamaan erityisen kypsiä rypäleitä, joista puristettu rypälemehu on intensiivistä ja mineraalista. Huolellisen tarhatyöskentelyn ja useamman sadonkorjuukierroksen avulla varmistetaan, että viineihin päätyvät ainoastaan ensiluokkaiset ja fysiologisesti kypsät rypäleet.

Luonnonmukainen ja huolellinen työskentely jatkuu kellarissa. Rypäleet puristetaan hellästi ja rypälemehun annetaan kirkastua luonnollisesti. Alkoholikäyminen tapahtuu aina hitaasti luonnonhiivojen avulla ja prosessi saattaa kestää jopa 10 kuukautta. Viinejä ikäännytetään 1000 litran vetoisissa tammitynnyreissä.

Clemens Busch

Moselin Pünderichissä sijaitsevan Clemens Buschin sukutilan viimeisin sukupolvenvaihdos tapahtui vuonna 1986. Alueen ensimmäisten sertifioitujen luomuviinien joukkoon kuuluvien viinien valmistuksesta vastaavat tätä nykyä aviopari Clemens ja Rita. Tiimiin kuuluu lisäksi heidän poikansa Florian, jonka päävastuulle kuuluu biodynaamisten tarhamenetelmien suunnittelu ja implementointi.

Puhtaasti Riesling-rypäleen tuotantoon keskittynyt Clemens Busch tuottaa klassisia Moselin Rieslingejä keskenään hyvinkin erilaisilla palstoilla. Viidellä eri tarhalla maaperät ja mikro-ilmastot vaihtelevat ja terroirilla onkin merkittävä vaikutus viinien lopputulemaan. Vuodesta 2007 asti VDP:hen kuuluneen Clemens Buschin viineissä terroir tosiaankin tuntuu ja maistuu. Pullojen korkkien värit kertovat palstan maaperät: sininen korkki viittaa devoninliuskekiveen, punainen punaiseen liuskekiveen ja harmaa harmaaseen liuskekiveen.

Yli 25 vuoden kokemus luomutuotannosta on osoittanut, että valittu suunta on ollut oikea. Tarhojen monimuotoisuus auttaa pitämään paikallisen ekosysteemin tasapainon yllä. Koska kemiallisia torjunta-aineita ei käytetä, maaperä voi hyvin ja auttaa köynnöksiä kasvattamaan erityisen kypsiä rypäleitä, joista puristettu rypälemehu on intensiivistä ja mineraalista. Huolellisen tarhatyöskentelyn ja useamman sadonkorjuukierroksen avulla varmistetaan, että viineihin päätyvät ainoastaan ensiluokkaiset ja fysiologisesti kypsät rypäleet.

Luonnonmukainen ja huolellinen työskentely jatkuu kellarissa. Rypäleet puristetaan hellästi ja rypälemehun annetaan kirkastua luonnollisesti. Alkoholikäyminen tapahtuu aina hitaasti luonnonhiivojen avulla ja prosessi saattaa kestää jopa 10 kuukautta. Viinejä ikäännytetään 1000 litran vetoisissa tammitynnyreissä.