Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Château Léoube

Château Léoube 

leoube-7.jpg

Nizzan ja Marseillen välissä, kivenheiton päässä St. Tropezista sijaitseva Cap Bénat luo Château Léouben luomusertifioiduille viinitarhoille leudon mesoilmaston, jota 3000 vuosittaista aurinkotuntia lämmittävät ja merivirrat viilentävät. Maaperä on hapan, koostuen liuskeesta ja savesta, mikä auttaa keräämään ja säilömään kosteutta. Tämän myötä alueen kasvusto saa riittävästi vettä vuoden ympäri.

Château Léouben tila koostuu 65 hehtaarista viinitarhoja ja 20 hehtaarista oliivipuita. Lisäksi alueella kasvaa lukuisia provencelaisia yrttejä, kuten rosmariinia ja salviaa. Tilan historia on pitkä, mutta vuodesta 2000 alkaen tilan pyörittämisestä ja viinintuotannosta on vastannut Romain Ott, viininviljelijäperheen edustaja neljännessä sukupolvessa. Nykyisten omistajien ideologiaa kuvaavat vahvasti kestävän kehityksen maanviljely, biodiversiteetin rikastaminen ja perinteiset, luontoa kuormittamattomat menetelmät. Kaikki rypäleet poimitaan käsin kuun liikeet huomioiden. Erityisesti roseeviineistään tunnettu tuottaja viljelee rypäleitään nimenomaan roseeviinin valmistukseen, eivätkä viinit ole vain punaviinien sivutuotteita, kuten monella muulla viinitalolla.