Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Champagne Huré Frères

Champagne Huré Frères 

Hure_1.jpg

Huré Frèresin samppanjatalo sijaitsee Ludesissa, Montagne de Reimsin itäosissa, missä kolme veljestä viljelee 10 hehtaaria viinitarhoja. Koska tarhoilla on kolme eri omistajaa, etikettimerkintä NM viittaa négociant manipulant -bisnekseen, vaikka kyse onkin käytännössä pienestä viljelijäsamppanjatilasta. Georges Huré perusti tilan 1960 toteuttaakseen vaimonsa Jeannen unelman viinitilallisuudesta. Vuonna 1971 George siirsi vastuun tilan pyörittämisestä kolmelle pojalleen, Jean Marielle, Marcille ja Raoulille. Vuodesta 2008 alkaen Raoulin poika François on toiminut tilan keulakuvana haettuaan ensin viinioppia paitsi Dijonin yliopistosta, myös muun muassa Domaine de Montillen ja Chapoutierin tiloilta sekä Australiasta ja Uudesta-Seelannista.

Maailmaa kiertäessään François alkoi ymmärtää terroirin merkityksen viininvalmistuksessa, ja inspiroitui biodynaamisesta viininviljelystä Jean Pierre Fleuryn kanssa työskenneltyään. Tilan tarhojen hoitovastuu on Françoisin veljellä Pierrellä, joka seuraa pitkälti luonnonmukaisia ja biodynaamisia menetelmiä. Tarhoilla käytetään vain orgaanista kompostia, maaperää kynnetään minimaalisesti ja köynnösrivien välissä kasvaa luonnollista kasvustoa. Kasvimyrkkyjä ei tarhoilla käytetä ja optimaalisen kypsyyden saavuttamiseksi rypäleiden ympärillä kasvavien lehtien määrää rajoitetaan vain köynnösten itä- ja pohjoispuolilla. Tarhoilla kasvaa 40% Pinot Noiria, 40% Meunieria ja 20% Chardonnayta.

Viininvalmistuksessa kunnioitetaan myös kunkin terroirin ominaispiirteitä. Pääasiassa kaikki rypälelajikkeet ja jokaisen kylän, välillä jopa jokaisen palstan tuottamat rypäleet vinifioidaan erikseen. Tilan tuotanto jakaantuu toisaalta helpommin lähestyttäviin sekoitteisiin, että yhden tarhan rypäleistä tehtyihin viineihin, joita 4 Elements -samppanjasarja edustaa. Vuodesta 1982 alkaen reserviviinejä on säilötty tammi- ja teräsastioihin sekoittaen vuosikertoja keskenään solera-menetelmän mukaisesti.