Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Champagne Fleury

Fleuryn samppanjasuku on biodynaamisen samppanjantuotannon pioneeri. Lähtölaukaus kohti luonnonmukaista tuotantoa kuultiin jo vuonna 1970. Tuolloin kolmannen sukupolven samppanjantuottaja, herra Jean-Pierre Fleury, päätti pyrkiä kohti mahdollisimman laadukasta viininvalmistusta kompostoinnin, orgaanisten lannoitteiden, manuaalisen työn ja mahdollisimman vähäisen intervention keinoin.

Vuonna 1989 Jean-Pierre otti rohkean askeleen eteenpäin muokkaamalla kolme hehtaaria sukunsa tiluksista biodynaamisiksi. Herralla oli vahva luotto siihen, että täysin luonnollisin viljelymenetelmin syntyisi vieläkin parempaa samppanjaa. Hyvät tulokset kannustivat kehittämään luonnollisia viljelymetodeja edelleen: jo kolme vuotta myöhemmin koko 15 hehtaarin tila oli biodynaamisesti viljeltyä.

Fleury Père & Fils -samppanjatalo sijaitsee eteläisen Champagnen Côte des Barissa, piskuisessa Courteronin kylässä. Maaperä on alueelle tyypillistä kalkkikiveä. Pinot noir –köynnökset peittävät 85 % pinta-alasta ja chardonnayta on 10 %. Lisäksi tilalla kasvaa pieniä määriä pinot blancia sekä pinot grisiä. Tila tuottaa noin 200 000 pulloa vuodessa.

Fleury Père & Filsin samppanjoiden ensiluokkainen laatu innoitti myös useampia naapuriviljelijöitä siirtymään kohti luonnollisia metodeja. Loistavia samppanjoita ja edelläkävijän rohkeutta. Me arvostamme!

Champagne Fleury

Fleuryn samppanjasuku on biodynaamisen samppanjantuotannon pioneeri. Lähtölaukaus kohti luonnonmukaista tuotantoa kuultiin jo vuonna 1970. Tuolloin kolmannen sukupolven samppanjantuottaja, herra Jean-Pierre Fleury, päätti pyrkiä kohti mahdollisimman laadukasta viininvalmistusta kompostoinnin, orgaanisten lannoitteiden, manuaalisen työn ja mahdollisimman vähäisen intervention keinoin.

Vuonna 1989 Jean-Pierre otti rohkean askeleen eteenpäin muokkaamalla kolme hehtaaria sukunsa tiluksista biodynaamisiksi. Herralla oli vahva luotto siihen, että täysin luonnollisin viljelymenetelmin syntyisi vieläkin parempaa samppanjaa. Hyvät tulokset kannustivat kehittämään luonnollisia viljelymetodeja edelleen: jo kolme vuotta myöhemmin koko 15 hehtaarin tila oli biodynaamisesti viljeltyä.

Fleury Père & Fils -samppanjatalo sijaitsee eteläisen Champagnen Côte des Barissa, piskuisessa Courteronin kylässä. Maaperä on alueelle tyypillistä kalkkikiveä. Pinot noir –köynnökset peittävät 85 % pinta-alasta ja chardonnayta on 10 %. Lisäksi tilalla kasvaa pieniä määriä pinot blancia sekä pinot grisiä. Tila tuottaa noin 200 000 pulloa vuodessa.

Fleury Père & Filsin samppanjoiden ensiluokkainen laatu innoitti myös useampia naapuriviljelijöitä siirtymään kohti luonnollisia metodeja. Loistavia samppanjoita ja edelläkävijän rohkeutta. Me arvostamme!