Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Champagne Autréau Eng

Samppanjan tuotannossa sukunsa jalanjälkiä seuraavan Éric Autréaun johtama perhetila sijaitsee Champillonin kylässä lähellä Epernayn historiallista kaupunkia. Parhaillaan kellarissa häärää komeat kolme sukupolvea viinintekijöitä, sillä Éricin lisäksi valmistukseen osallistuvat hänen isänsä ja poikansa. Kokemusta suvusta ei tosiaankaan puutu, sillä Autréaun samppanjasuvun juuret on jäljitetty aina vuoteen 1670. Jalon kuohujuoman tuotanto aloitettiin Dom Pérignonin jalanjäljissä ja tämän oppien innoittamana 1700-luvulla.

Rypäleet upeiden samppanjoiden raaka-aineeksi saadaan omien tarhojen lisäksi sopimustuottajilta alueen parhaista kylistä. Omia viinitarhoja Champagne Autréaulla on yhteensä 30 hehtaaria. Grand Cru -tason chardonnay-rypäleet tulevat 5 hehtaarin palstalta Côte de Blancsin alueelta Chouillysta. Punaiset rypäleet kasvavat Marnen laaksossa, jossa on 4 hehtaaria Grand Cru- ja 7 hehtaaria 1er Cru -tason pinot noir -tarhoja sekä 14 hehtaaria pinot meunieria.

Toisin kuin monet suuret samppanjatalot, ei Autréau ole sortunut rahastamaan brändillään, joten talon samppanjoiden hinta-laatusuhde on erittäin kohdallaan. Huolellinen työskentely on prosessin perustana alusta loppuun: rypäleet valikoidaan tarkoin, eikä tuotteita lasketa markkinoille ennen vähintään kahden vuoden kypsytysajan täyttymistä. Huolenpito todella maistuu lasissa!

Champagne Autréau

Éric Autréau follows his family’s traditions in making Champagne in the town of Champillon near the historical city of Epernay. There are now three generations working in the cellars since in addition to Éric, his father and son also participate in the work. The family certainly doesn’t lack experience since the Autréaus’ roots in Champagne have been traced back to 1670. The production of the noble sparkling wine started in the 18th century in the footsteps of Dom Pérignon and his teachings.

The grapes for their wonderful Champagnes come from both their own vineyards and from growers in the best villages of the area. Champagne Autréau has 30ha of their own vineyards. The Grand Cru level Chardonnay grapes come from a 5ha plot in Chouilly in the Côte de Blancs region. The red grapes are grown in the Marne valley where they have 4ha of Grand Cru and 7ha of 1er Cru Pinot Noir vineyards as well as 14ha of Pinot Meunier.

Unlike many big Champagne houses Autréau hasn’t resorted to monetizing its brand so the cost-quality ratio of their Champagnes is fantastic. Meticulous craftsmanship is the basis from start to finish: grapes are carefully selected and the products aren’t released until at least two years ageing.