Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Carlo Boffa

Perheen sukunimeä kantava Boffan viinitila sijaitsee keskellä Piemonten Barbarescon komeita maisemia. Boffat ovat pientuottajia, joiden palstat kattavat vain neljä hehtaaria. Viininvalmistuksen ohella perhe pyörittää pientä majataloa.

Viinitarhoilla kasvatetaan kolmea Piemonten tyypillisintä punaista lajiketta: nebbioloa, barberaa ja dolcettoa. Nebbiolosta valmistuvat tilan Barbarescot. Tilan Dolcetto ja Barbera puolestaan kantavat d’Alban DOGC laatuluokitusta. Näiden ohella Boffalla on pieni palsta Roerossa, jossa perhe viljelee valkoista arneis-lajiketta.

Boffan viininteko on tasapainoilua perinteisen tarhatyöskentelyn ja modernien kellarimetodien välillä. Huolellinen työskentely tarhalla takaa laadukkaat ja kypsät rypäleet. Viinien annetaan käydä hitaasti ja ne saavat kypsyä 2000 litran tammitynnyreissä.

Boffan perheen isä Carlo vastaa viininviljelyyn ja -tekoon liittyvistä asioista ja tämän vaimo Laura hoitaa viinien myynnin ja markkinoinnin. Perheen poika Gabriele on aloittanut hiljalleen työskentelyn vanhempiensa rinnalla ja avustaa tuotannon eri vaiheissa.

Carlo Boffa

Perheen sukunimeä kantava Boffan viinitila löytyy keskeltä Piemonten kuuluisan Barbarescon maisemia. Aviopari Carlo ja Laura pyörittävät perheen viinitilaa yhdessä Gabriele-pojan kanssa. Carlo vastaa viininviljelyyn ja -tekoon liittyvistä asioista ja Laura hoitaa viinien myynnin ja markkinoinnin Gabrielen avustaessa vanhempiaan.

Neljän hehtaarin tarhoilla kasvatetaan kolmea Piemonten tyypillisintä punaista lajiketta: nebbioloa, barberaa ja dolcettoa. Nebbiolosta valmistuvat tilan Barbarescot. Tilan Dolcetto ja Barbera puolestaan kantavat d’Alban DOGC laatuluokitusta. Boffilla on myös palsta Roerossa, josta tulee valkoinen arneis-lajike.

Boffan viininteko on tasapainoilua perinteisen tarhatyöskentelyn ja modernien kellarimetodien välillä. Sadonkorjuut suoritetaan manuaalisesti ja viinien annetaan käydä hitaasti. Viinit kypsyvät pääosin suurissa 2000 litran tammitynnyreissä.