Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Cantina Offida

Cantina Offida

Adrianmeren rannikolta sisämaan aaltoileville kukkuloille ulottuvaa Marchen maakuntaa kutsutaan usein Italian salaiseksi paratiisiksi – Marche on kuin Toscana, mutta pienempi ja ilman turistilaumoja. Alue tunnetaan etenkin valkoviineistään, joita valmistetaan paikallisista Verdicchio- ja Pecorino-lajikkeista. 

Cantina Offidan viinitila sijaitsee samannimisessä kylässä, noin 20 km rannikolta sisämaahan. 1970-luvulla osuuskuntana aloittanut talo on nykyään yksityisomistuksessa, sillä ryhmä paikallisia viininviljeliöitä osti tilan vuonna 2010. He käynnisitvät tarhoilla ja kellareissa laajat muutos- ja korjaustyöt, tavoitteenaan luotsata tilaa kohti Marchen laatuviinituotannon keskiötä. 

Paikallisten valkoviinirypälelajikkeiden lisäksi Cantina Offidalla viljellään punaisista lajikkeista montepulcianoa ja sangiovesea sekä pienemmissä määrissä cabernet sauvignonia ja merlota. Osuuskunnan viinitarhat sijaitsevat noin 300 metriä merenpinnan yläpuolella.