Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Can Rafols dels Caus

Can Ràfols dels Caus on 1800-luvulla rakennettu katalonialainen kartano ja orgaaninen viinitila, joka sijaitsee jylhissä maisemissa Garrafin ylängöllä ja kattaa 96 hehtaaria viinitarhoja. Ainutlaatuisesta mikroilmastosta nauttivilla tiluksilla viljellään kaikkiaan 28:aa eri lajiketta. Can Rafols dels Caus tekee viininsä terroir-lähtöisesti ja kypsytykseen sopiviksi.

Korkean sijainnin vuoksi lämpötilojen vaihtelut yön ja päivän välillä ovat suuria. Loppukesän päivät äityvät polttavan kuumiksi, mutta yö tipauttaa elohopean pilvettömänä yönä viidentoista asteen alapuolelle. Tämä auttaa rypäleitä saavuttamaan optimaalisen kypsyyden ilman että viinien happorakenne kärsii.

Maaperä koostuu köynnösten kannalta suotuisasti kalkkikivestä ja savesta. Koska ylänkö oli aikoinaan osa esihistoriallisen valtameren pohjaa, tarhat ovat fossiilipitoisia. Korkea kalkkipitoisuus ja mikrobiologinen rikkaus mahdollistavat kypsytyksestä nauttivien viinien valmistuksen.

Tilan taulstalla hääräävä Carlos Esteva pisti Can Rafolsin uuteen uskoon neljäkymmentä vuotta sitten. 1970-luvun lopussa Carlosin isoisälle kuulunut hacienda oli parhaat päivänsä nähnyt, eivätkä tilan viinitarhat nauttineet ansaitsemaansa huolenpitoa. Uusi isäntä käynnisti muutostyöt, joiden seurauksena tila on tätä nykyä varsin napakassa iskukunnossa. Viininvalmistuksen lisäksi Carlos Esteva on kunnostautunut luonnon vaalimisessa. Hän osoitti kiitettävää kotiseuturakkautta torpatessaan alueelle kaavaillun kaivostoiminnan: Carlos raotti kukkaronsa nyörejä, liki viisikymmentä hehtaaria maata vaihtoi omistajaa, ja kaivosyhtiö jäi nuolemaan näppejään.

Can Ràfols dels Caus

Näyttökuva 2017-3-8 kello 17.03.58.png

Can Ràfols dels Caus on 1800-luvulla rakennettu katalonialainen kartano ja orgaaninen viinitila, joka sijaitsee jylhissä maisemissa Garrafin ylängöllä ja kattaa 96 hehtaaria viinitarhoja. Ainutlaatuisesta mikroilmastosta nauttivilla tiluksilla viljellään kaikkiaan 28:aa eri lajiketta. Can Rafols dels Caus tekee viininsä terroir-lähtöisesti ja kypsytykseen sopiviksi.

Korkean sijainnin vuoksi lämpötilojen vaihtelut yön ja päivän välillä ovat suuria. Loppukesän päivät äityvät polttavan kuumiksi, mutta yö tipauttaa elohopean pilvettömänä yönä viidentoista asteen alapuolelle. Tämä auttaa rypäleitä saavuttamaan optimaalisen kypsyyden ilman että viinien happorakenne kärsii.

Maaperä koostuu köynnösten kannalta suotuisasti kalkkikivestä ja savesta. Koska ylänkö oli aikoinaan osa esihistoriallisen valtameren pohjaa, tarhat ovat fossiilipitoisia. Korkea kalkkipitoisuus ja mikrobiologinen rikkaus mahdollistavat kypsytyksestä nauttivien viinien valmistuksen.

Tilan taulstalla hääräävä Carlos Esteva pisti Can Ràfolsin uuteen uskoon neljäkymmentä vuotta sitten. 1970-luvun lopussa Carlosin isoisälle kuulunut hacienda oli parhaat päivänsä nähnyt, eivätkä tilan viinitarhat nauttineet ansaitsemaansa huolenpitoa. Uusi isäntä käynnisti muutostyöt, joiden seurauksena tila on tätä nykyä varsin napakassa iskukunnossa.

Viininvalmistuksen lisäksi Carlos Esteva on kunnostautunut luonnon vaalimisessa. Hän osoitti kiitettävää kotiseuturakkautta torpatessaan alueelle kaavaillun kaivostoiminnan: Carlos raotti kukkaronsa nyörejä, liki viisikymmentä hehtaaria maata vaihtoi omistajaa, ja kaivosyhtiö jäi nuolemaan näppejään.