Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BoudierKoeller

BoudierKoellerin historia on lyhyt, mutta sitäkin mielenkiintoisempi. Tarina sai alkunsa vuonna 2010, kun lääketieteen parissa työskentelevät Robert Boudier ja Elmar Koeller päättivät syventää viiniharrastustaan ja ryhtyä valmistamaan viiniä itse. Herrojen oli tarkoitus tuottaa viiniä ainoastaan omaksi ilokseen ja ensimmäisenä vuonna viiniä tehtiinkin ainoastaan 100 pulloa. Viininystävien iloksi tuotanto kymmenkertaistui seuraavana vuonna ja vuonna 2012 herrojen tuotoksia syntyi jo 10000 pulloa. Tuotannon kasvaessa BoudierKoellerin tueksi kutsuttiin Jan Gross, tuttu viinintekijämme myös viinitila Karl Schaeferin taustalla. Let the good times begin!

9 hehtaarin tarhat sijaitsevat kolmen maakunnan rajalla, Zellerin laaksossa. Vaikka tila sijaitsee aivan Pfalzin alueen pohjoisessa nurkassa ja sitä ympäröivät Nahen sekä Rheinhessenin alueet, edustavat BoudierKoellerin viinit nimenomaan Zellertalin terroiria. Donnersbergin eli Ukkosvuoren kupeessa sijaitsevassa Zellertalissa on oma mikroilmastonsa, joka yhdessä muiden tekijöiden kanssa luo alueen viineille aivan oman tyylinsä.

Zellertal oli sata vuotta sitten kovassa huudossa ja alueen viineistä maksettiin samoja summia kuin Moselin vastaavista. Osa tarhoista ehti välissä kuitenkin autioitua, kun edellinen sukupolvi eläköityi ja nuorempi sukupolvi muutti kaupunkeihin työskentelemään. Nyt alue on taas kovassa nosteessa ja palstat kysyttyjä. Niitä ei tosin myydä kenelle tahansa, vaan paikalliset haluavat tuntea ihmiset, jolle palstansa myyvät. BoudierKoeller on siis todellinen löytö!

BoudierKoellerin viinitila pitää majaansa 1800-luvun luostarissa – luostari ja sen vieressä sijaitseva kirkko saivat tänä vuonna ensimmäistä kertaa vuosiin oman pastorin. Pastori on todellinen viininystävä, ja Jan Gross onkin nimennyt hänet – ei Don Camilloksi – vaan Don Promilloksi! Vanhan luostarin tiloissa syntyvä tuotanto on edelleen hyvin pientä, joten toistaiseksi saamme valikoimiimme kolme viiniä: sauvignon blancin, pinot noirin sekä Coming Out -nimisen, Rieslingin ja Scheureben blendin. Tulemme taatusti ottamaan valikoimiimme lisää herkkuja sitä myöten, kun tilan tuotanto kasvaa!

BoudierKoeller

BoudierKoellerin historia on lyhyt, mutta sitäkin mielenkiintoisempi. Tarina sai alkunsa vuonna 2010, kun lääketieteen parissa työskentelevät Robert Boudier ja Elmar Koeller päättivät syventää viiniharrastustaan ja ryhtyä valmistamaan viiniä itse. Herrojen oli tarkoitus tuottaa viiniä ainoastaan omaksi ilokseen ja ensimmäisenä vuonna viiniä tehtiinkin ainoastaan 100 pulloa. Viininystävien iloksi tuotanto kymmenkertaistui seuraavana vuonna ja vuonna 2012 herrojen tuotoksia syntyi jo 10000 pulloa. Tuotannon kasvaessa BoudierKoellerin tueksi kutsuttiin Jan Gross, tuttu viinintekijämme myös viinitila Karl Schaeferin taustalla. Let the good times begin!

9 hehtaarin tarhat sijaitsevat kolmen maakunnan rajalla, Zellerin laaksossa. Vaikka tila sijaitsee aivan Pfalzin alueen pohjoisessa nurkassa ja sitä ympäröivät Nahen sekä Rheinhessenin alueet, edustavat BoudierKoellerin viinit nimenomaan Zellertalin terroiria. Donnersbergin eli Ukkosvuoren kupeessa sijaitsevassa Zellertalissa on oma mikroilmastonsa, joka yhdessä muiden tekijöiden kanssa luo alueen viineille aivan oman tyylinsä.

Zellertal oli sata vuotta sitten kovassa huudossa ja alueen viineistä maksettiin samoja summia kuin Moselin vastaavista. Osa tarhoista ehti välissä kuitenkin autioitua, kun edellinen sukupolvi eläköityi ja nuorempi sukupolvi muutti kaupunkeihin työskentelemään. Nyt alue on taas kovassa nosteessa ja palstat kysyttyjä. Niitä ei tosin myydä kenelle tahansa, vaan paikalliset haluavat tuntea ihmiset, jolle palstansa myyvät. BoudierKoeller on siis todellinen löytö!

BoudierKoellerin viinitila pitää majaansa 1800-luvun luostarissa – luostari ja sen vieressä sijaitseva kirkko saivat tänä vuonna ensimmäistä kertaa vuosiin oman pastorin. Pastori on todellinen viininystävä, ja Jan Gross onkin nimennyt hänet – ei Don Camilloksi – vaan Don Promilloksi! Vanhan luostarin tiloissa syntyvä tuotanto on edelleen hyvin pientä, joten toistaiseksi saamme valikoimiimme kolme viiniä: sauvignon blancin, pinot noirin sekä Coming Out -nimisen, Rieslingin ja Scheureben blendin. Tulemme taatusti ottamaan valikoimiimme lisää herkkuja sitä myöten, kun tilan tuotanto kasvaa!