Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Bodegas Azul y Garanza

Minkälainen mielennyrjähdys saattaa lahjakkaat enologit valmistamaan viiniä keskellä autiomaata? Azul y Garanzan kohdalla kysymys on varsin aiheellinen, sillä viinitila sijaitsee keskellä Espanjan suurinta autiomaata, Las Bardenasia, Navarran maakunnassa. Rajoja rikkovan viinintekijäkaksikon, María Barrenan ja Dani Sanchezin, mukaan vastausta ei tarvitse etsiä kaukaa. Se löytyy lasista.

Autiomaan armoton ilmasto heittää köynnöksille haasteen. Suuret lämpötilavaihtelut öiden ja päivien lämpötiloissa paksuntavat rypäleiden kuoria, jolloin rypälemehuun tarttuu runsaasti väriaineita ja viineihin muodostuu upea tanniinirakenne. Azul y Garanzan viineihin käytetään pääasiassa omien tarhojen ekologisesti viljeltyjä rypäleitä.

Tuotantomäärät ovat maltillisia, eikä maaperää kuormittavia kemiallisia lannoitteita tai torjuntamyrkkyjä käytetä. Viinin laatu lähtee Barrenan ja Sanchezin mukaan hyvinvoivista köynnöksistä.

Kaksikko on valmistanut viinejään vuodesta 2000 alkaen, ensipäivästä lähtien luomumenetelmin. Barrena ja Sanchez palkittiin ensimmäisestä pullotetusta sadostaan DO Navarran myöntämällä laatupalkinnolla, joten tuloksia voi pitää onnistuneina. Viinien ainutlaatuisuuden takana ovat paitsi kasvuolosuhteet, myös tinkimättömyys laadun suhteen, Barrenan perheen vanhat viinitarhat ja Danin työkokemus laatuviinien tuotannossa Prioratissa Mas d’en Gilin ja Clos Mogadorin viinitaloilla.

Viinitalon nimi ‘Azul y Garanza’ tarkoittaa sinistä ja karmiininpunaista. Kun nämä kaksi väriä yhdistetään, saadaan lopputulokseksi tilan punaviineille tunnusomainen väri, joka on sävyltään syvän tumma ja intensiivinen.

Bodegas Azul y Garanza

Minkälainen mielennyrjähdys saattaa lahjakkaat enologit valmistamaan viiniä keskellä autiomaata? Azul y Garanzan kohdalla kysymys on varsin aiheellinen, sillä viinitila sijaitsee keskellä Espanjan suurinta autiomaata, Las Bardenasia, Navarran maakunnassa. Rajoja rikkovan viinintekijäkaksikon, María Barrenan sekä Dani Sanchezin, mukaan vastausta ei tarvitse etsiä kaukaa. Se löytyy lasista.

Autiomaan armoton ilmasto heittää köynnöksille haasteen. Suuret lämpötilavaihtelut öiden ja päivien lämpötiloissa paksuntavat rypäleiden kuoria, jolloin rypälemehuun tarttuu runsaasti väriaineita ja viineihin muodostuu upea tanniinirakenne. Azul y Garanzan viineihin käytetään pääasiassa omien tarhojen ekologisesti viljeltyjä rypäleitä. Vuotuiset tuotantomäärät ovat maltillisia, vain muutamia satoja litroja per hehtaari. Maaperää kuormittavia kemiallisia lannoitteita tai torjuntamyrkkyjä käytetä. Viinin laatu lähtee hyvinvoivista köynnöksistä.

Kaksikko on valmistanut viinejään vuodesta 2000 alkaen, ensipäivästä lähtien luomumenetelmin. Barrena ja Sanchez palkittiin ensimmäisestä pullotetusta sadostaan DO Navarran myöntämällä laatupalkinnolla, joten tuloksia voi pitää onnistuneina. Viinien ainutlaatuisuuden takana ovat paitsi kasvuolosuhteet, myös tinkimättömyys laadun suhteen, Barrenan perheen vanhat viinitarhat ja Danin työkokemus laatuviinien tuotannossa Prioratissa Mas d’en Gilin ja Clos Mogadorin viinitaloilla. Marian ja Danin apuna tilalla työskentelee myös Marian veli, Fernando Barrena.

Viinitalon nimi ‘Azul y Garanza’ tarkoittaa sinistä ja karmiininpunaista. Kun nämä kaksi väriä yhdistetään, saadaan lopputulokseksi tilan punaviineille tunnusomainen väri, joka on sävyltään syvän tumma ja intensiivinen.