Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Bisci

Bisci

biscilogo.jpg

Bisci on Giuseppe ja Pierino Biscin veljesten vuonna 1972 perustama ja Giuseppen poikien Mauron ja Titon pyörittämä 20 hehtaarin viinitila Keski-Italian Marchessa, Maceratan ja Anconan välillä. Tila sijaitsee noin 60 kilometriä San Marinosta kaakkoon, alueella jossa Apenniinien vuorijono laskeutuu kohti Adrianmerta. Tuotanto keskittyy Verdicchio di Mantelicaan, joka naapuripitäjän Verdicchio dei Castelli di Jesiä heikommin tunnettu laatuluokitus.

Viinitarhat sijaitsevat noin 300–370 metriä merenpinnan yläpuolella. Kumpuilevat viinipalstat suuntautuvat etelään ja nauttivat pitkästä kasvukaudesta. 14 hehtaaria on omistettu valkoisen verdicchio di matelican viljelylle, kuusi hehtaaria on sangiovese ja merlot-köynnösten peitossa. 

Biscin tuotantomenetelmät ovat luonnonmukaisia ja tila on siirtymävaiheessa luomusertifioituun tuotantoon. Erityistä huomiota kiinnitetään siihen, että tarhoilla kasvaisi viininvalmistuksen näkökulmasta mahdollisimman suotuisaa aluskasvillisuutta. Toisinaan sadonkorjuun jälkeen tilalla turvaudutaan luonnonmukaisten lannotteiden käyttöön maaperän rehevyyden lisäämiseksi. Giuseppe Bisci toimii tilan viinintekijänä ja häntä avustaa enologi Aroldo Bellelli.