Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Aurelio Settimo Eng

Aurelio Settimo

Settimo

Aurelio Settimon nimeä kantava 6,7 hehtaarin kokoinen tila Piemonten La Morrassa perustettiin 1940-luvun alkupuolella Settimon vanhempien toimesta. Tilalla harjoitettiin alkuaikoina laajaa maataloustoimintaa, mutta maiden siirryttyä seuraavalle sukupolvelle päätös keskittyä kokonaan viininviljelyyn ei ollut vaikea. Tilan ohjakset käsiinsä ottanut Aurelio oli jo aikaisessa vaiheessa todennut viinitarhojen upean potentiaalin. 

Vuodesta 2007 taloa on luotsannut Settimon tytär Tiziana, joka on vaalinut tilan vanhoja perinteitä, mutta samalla sitoutunut entistä luonnonmukaisempiin viljelymenetlmiin ja tarkempaan tarhatyöskentelyyn. Pääpaino on 5.7 hehtaaria kattavissa Nebbiolo-tarhoissa, mutta tilalla viljellään myös hehtaarin verran Dolcettoa. Nebbiolo-köynnöksistä reilu puolet sijaitsevat maineikkaalla Rocche dell’Annunziatan etelään viettävällä tarhalla, joka nauttii lämpimästä auringonpaisteesta aamutuimasta myöhään iltapäivään. Tarha kohoaa 270 metriä merenpinnan yläpuolelle ja koostuu runsaasta savi- ja kalkkipitoisesta maaperästä luoden täydelliset olosuhteet aromikkaan, täyteläisen ja pehmeän tanniinisen Barlon tuottamiseen.