Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Aurelio Settimo

Aurelio Settimo

Settimo

Aurelio Settimon nimeä kantava pieni viinitila perustettiin 1940-luvun alkupuolella Annunziataan, La Morraan. Tilalla harjoitettiin alkuaikoina laajaa maataloustoimintaa, mutta maiden siirryttyä seuraavalle sukupolvelle päätös keskittyä kokonaan viininviljelyyn ei ollut vaikea. Talo ja viinikellari rakennettiin tilalle 1960-luvulla. Tilan ohjakset käsiinsä ottanut Aurelio oli jo aikaisessa vaiheessa todennut viinitarhojen upean potentiaalin ja keskittyminen laatuviinien tuotantoon oli luonnollinen valinta. Vuodesta 2007 taloa on luotsannut Aurelion tytär Tiziana, joka on vaalinut tilan vanhoja perinteitä, mutta samalla sitoutunut entistä luonnonmukaisempiin viljelymenetelmiin ja tarkempaan tarhatyöskentelyyn. Tizianan apuna ovat hänen kaksi poikaansa, Fabion ja Davide.

Tilan tarhat sijaitsevat 270-320 metriä merenpinnan yläpuolella maaperän koostuessa kalkkipitoisesta savesta. Köynnökset kasvavat guyot-muodossa ja tarhojen maaperää kynnetään kesäisin. Köynnösrivien välissä kasvaa erilaisia kukkia ja härkäpapuja, jotka rikastuttavat maaperää luonnollisesti. Tilan tärkein 3.42 hehtaarin alue Rocche dell’Annunziatassa suuntaa lounaaseen ja etelään ja nauttii lämpimästä auringonpaisteesta aamutuimasta myöhään iltapäivään. Tilan osuus tarhasta jakautuu 10 eri palstaan, jotka on istutettu eri aikoina. Rocchen lisäksi tilalla on 5.6 hehtaaria Nebbioloa ja 1 hehtaari Dolcettoa.

Vuodesta 2017 alkaen Settimon viineillä on ollut kestävän kehityksen Green Experience -sertifikaatti.

Tilan viinit edustavat klassista tyyliä ja niillä on erittäin pitkä kypsytyspotentiaali. Viinit käyvät sementtitankeissa ja kypsyvät suurissa tammiastioissa, jotka on valmistettu ranskalaisesta, slavonialaisesta ja itävaltalaisesta tammesta.