Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Astobiza Eng

Iberian niemimaan luoteisimmassa nurkkauksessa sijaitseva Galicia on outolintu kuivan Espanjan alueella. Atlantin rannalla sataa lähes päivittäin ja sumu peittää eukalyptuspuiden kansoittamat vihreät rinteet taajaan. Galician näkökulmasta Costa del Sol aurinkorantoineen ja sateenvarjodrinkkeineen voisi yhtä hyvin sijaita toisella planeetalla.

Galician viinitarhat sijaitsevat pääosin Rías Baixas’issa, aivan Portugalin rajan pohjoispuolella. Tarhat ovat kooltaan pieniä ja viini on perinteisesti tuotettu maakunnan omiin tarpeisiin. Tämän seurauksena Galician viinit ovat suurelle yleisölle edelleen pitkälti tuntemattomia.

Viime vuosina alueen erinomaista potentiaalia on alettu ymmärtää samalla kun viinin valmistukseen on panostettu isolla kädellä. Se on kannattanut: Galiciasta on löydettävissä Espanjan mielenkiintoisimmat, täysin valtavirrasta poikkeavat, hedelmäisen raikkaat ja miellyttävän hapokkaat viinit, joissa on sekä painoa että vivahteikkuutta.

Adegas Valmiñor on laatuluokitusalueensa, DO Rías Baixasin, mielenkiintoisimpia viinitaloja. Viinien laatuun on panostettu määrätietoisesti ja vuonna 2002 valmistuneet tuotantotilat ovat eräät alueen nykyaikaisimmista. Valmiñorin tarhat ovat varsin mineraalipitoisia, minkä maistaa myös lasissa.

Señorío de Astobiza

From the heartland of the Basque areas comes Astobiza, whose wines grow on Spain’s northern coast in Alava. Señorio de Astobiza has 10 ha of vineyards from which they make single vineyard wines. The vineyards, surrounded by mountains, are at an elevation of about 300 meters. The climate is cool and wet and winter temperatures drop below freezing.

The vines are about 20 yo and grapes are picked by hand. The vineyards are tended with organic practices but the wines aren’t certified.