Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Astobiza

Iberian niemimaan luoteisimmassa nurkkauksessa sijaitseva Galicia on outolintu kuivan Espanjan alueella. Atlantin rannalla sataa lähes päivittäin ja sumu peittää eukalyptuspuiden kansoittamat vihreät rinteet taajaan. Galician näkökulmasta Costa del Sol aurinkorantoineen ja sateenvarjodrinkkeineen voisi yhtä hyvin sijaita toisella planeetalla.

Galician viinitarhat sijaitsevat pääosin Rías Baixas’issa, aivan Portugalin rajan pohjoispuolella. Tarhat ovat kooltaan pieniä ja viini on perinteisesti tuotettu maakunnan omiin tarpeisiin. Tämän seurauksena Galician viinit ovat suurelle yleisölle edelleen pitkälti tuntemattomia.

Viime vuosina alueen erinomaista potentiaalia on alettu ymmärtää samalla kun viinin valmistukseen on panostettu isolla kädellä. Se on kannattanut: Galiciasta on löydettävissä Espanjan mielenkiintoisimmat, täysin valtavirrasta poikkeavat, hedelmäisen raikkaat ja miellyttävän hapokkaat viinit, joissa on sekä painoa että vivahteikkuutta.

Adegas Valmiñor on laatuluokitusalueensa, DO Rías Baixasin, mielenkiintoisimpia viinitaloja. Viinien laatuun on panostettu määrätietoisesti ja vuonna 2002 valmistuneet tuotantotilat ovat eräät alueen nykyaikaisimmista. Valmiñorin tarhat ovat varsin mineraalipitoisia, minkä maistaa myös lasissa.

Astobiza

Pohjois-Espanjan viileästä Baskimaasta tulevan Astobizan viinipalstat sijaitsevat Atlantin valtameren rannikolla, Alavassa. Vuonna 1996 perustettu perhetila Señorio de Astobiza on kasvanut alkuperäisestä 2 hehtaarista 10 hehtaarin kokoiseksi ja käytössä on ainoastaan paikalliset Ondarrabi Zuri ja Izkiriota (Gros Manseng) -lajikkeet. Ensimmäinen vuosikerta julkaistiin vuonna 2008. Kaikki viinit ovat single vineyard -viinejä. Vuoriston ympäröivät viinitarhat sijaitsevat noin 300 metriä merenpinnan yläpuolella. Ilmasto on viileä ja kostea, talvisin lämpötilat painuvat pakkaselle. Xabier Abando pyörittää tilaa nykyisin yhdessä Ana Martinin kanssa.

Rypäletertut kasvavat noin 20-vuotiaissa köynnöksissä ja rypäleet poimitaan käsin. Viinitarhoja hoidetaan luonnonmukaisin menetelmin, mutta tuotanto ei ole luomusertifioitua.