Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Almondo

Almondon viinitilan tuotanto on aloitusvuodesta 1981 kasvanut 1500 pullosta 90 000 pulloon ja rauhallinen kasvu onkin taannut korkean laatutason säilymisen vuodesta toiseen. Viinintekijä Domenico Almondon missiona on tuottaa Roeron alueen tyypillisitä rypäleistä, arneisista, brachettosta, nebbiolosta ja barberasta terroiriaan ilmentäviä laatuviinejä. Tuottajan yhtenä tavoitteena on viiniensä kautta Roeron alueen tunnettuuden ja arvostuksen kasvattaminen.

Perinteitä kunnioitetaan, mutta ne tasapainottelevat sopivasti modernin viininvalmistuksen kanssa. Tilan tuotanto painottuu valkoiseen arneis-rypäleeseen. Almondon viinitilan joukkoihin lukeutuu itse viinintekijä Domenicon lisäksi tämän vaimo Antonella, enologiksi valmistunut poika Federico, tämän isoveli Stefano sekä Domenicon maanviljelijä-vanhemmat.

Almondon palstat sijaitsevat Roerossa, Tanaro joen uomassa, noin 280–350 metrin korkeudessa. Alueen maaperä on suurimmaksi osaksi hiekkaisaa, kalkkipitoista ainesta. Maaperässä on runsaasti fossiileja ja mineraaleja, jotka soveltuvat erinomaisesti valkoisen arneisin sekä keveiden ja hedelmäisten punaviinien kasvatukseen. Runsaammat ja tuhdimmat punaviinit tulevat palstoilta, joiden maaperässä on enemmän vettä sitovaa savea. Köynnökset ovat keskimäärin 20-30 vuotiaita, vanhimmat Burigotin palstat ovat kuitenkin jopa 45-vuotiaita.

Almondo

Almondon viinitilan tuotanto on aloitusvuodesta 1981 kasvanut 1500 pullosta 90 000 pulloon ja rauhallinen kasvu onkin taannut korkean laatutason säilymisen vuodesta toiseen. Viinintekijä Domenico Almondon missiona on tuottaa Roeron alueen tyypillisitä rypäleistä, arneisista, brachettosta, nebbiolosta ja barberasta terroiriaan ilmentäviä laatuviinejä. Tuottajan yhtenä tavoitteena on viiniensä kautta Roeron alueen tunnettuuden ja arvostuksen kasvattaminen.

Perinteitä kunnioitetaan, mutta ne tasapainottelevat sopivasti modernin viininvalmistuksen kanssa. Tilan tuotanto painottuu valkoiseen arneis-rypäleeseen. Almondon viinitilan joukkoihin lukeutuu itse viinintekijä Domenicon lisäksi tämän vaimo Antonella, enologiksi valmistunut poika Federico, tämän isoveli Stefano sekä Domenicon maanviljelijä-vanhemmat.

Almondon palstat sijaitsevat Roerossa, Tanaro joen uomassa, noin 280–350 metrin korkeudessa. Alueen maaperä on suurimmaksi osaksi hiekkaisaa, kalkkipitoista ainesta. Maaperässä on runsaasti fossiileja ja mineraaleja, jotka soveltuvat erinomaisesti valkoisen arneisin sekä keveiden ja hedelmäisten punaviinien kasvatukseen. Runsaammat ja tuhdimmat punaviinit tulevat palstoilta, joiden maaperässä on enemmän vettä sitovaa savimaastoa. Rypäleet kasvavat keskimäärin 20–30-vuotiaissa köynnöksissä, vanhimmat Burigotin palstat ovat kuitenkin jopa 45-vuotiaita.