Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Lanzerac Cabernet Sauvignon Merlot Petit Verdot

Alkon valikoima

Lanzerac Cabernet Sauvignon Merlot Petit Verdot

lanzerac.jpg
lanzerac.jpg

Lanzerac Cabernet Sauvignon Merlot Petit Verdot

14.43

Tuhti ja kypsää marjaa pulppuava ruokaviini Stellenboschin idyllisestä Jonkershoekin laaksosta.

Tuottaja: Lanzerac
Alkon tuotenumero: 442917
Vuosikerta: 2015
Alue / Laatuluokitus: Jonkershoek valley, Stellenbosch
Rypäle: Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot
Pullokoko: 0,75 l

Lanzeracilla on IPW-ympäristösertifikaatti sekä WIETA-sertifikaatti, jolla pyritään varmistamaan työntekijöiden eettisesti kestävät työskentely- ja asumisolosuhteet sekä yhdenvertainen kohtelu.

Add To Cart
 

Terroir, valmistustapa ja kypsytys: Cape Townin itäpuolella, Jonkershoekin laakson läntisillä rinteillä, sijaitsevalla Lanzeracin viinitilalla on 75 hehtaaria viinitarhoja. Tarhat sijaitsevat noin 100–500 metrin korkeudessa pohjoiseen ja länteen suuntautuvilla rinteillä. Maaperä koostuu pääosin vanhasta Tukulu-graniitista, mutta kullakin viinitarhalla on yksilöllisiä piirteitä, jotka huomioidaan maaperän hoidossa. Vanhimmat köynnökset on istutettu vuonna 1993. Viinitarhoja kastellaan ainoastaan äärimmäisen kuivuuden vallitessa. 

Kerätyt rypäleet seulottiin käsin ja vain hyväkuntoiset rypäleet käytettiin viininvalmistukseen. Rypälelajikkeet vinifioitiin erillään ja sekoitettiin vasta ennen pullotusta. Rypälemehu kävi terästankeissa ja ekstraation optimoimiseksi mehua sekoitettiin säännöllisillä pump overeilla. Käymisen jälkeen Cabernet Sauvignon jätettiin maseroitumaan kuorien kanssa 2–3 viikon ajaksi. Merlot ja Petit Verdot käytettiin kuiviksi ja puristettiin. Viini kävi malolaktisesti ranskalaisissa tammitynnyreissä, joissa viini sai myös ikääntyä 14 kuukauden ajan.

Alkoholi: 15% vol.

Käyttö: Liha-ja riistaruoat, kypsät juustot

Tarjoilulämpötila: 10 °C

Kuvaus: Runsaassa tuoksussa on kypsiä punaisia marjoja, mausteita sekä hiven vaniljaa. Täyteläinen suuntuntuma, jossa on ryhdikkäät hapot ja tanniinit.