Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Viinitie & Contrà Soarda Bassanoshiro

Alkon valikoima

Viinitie & Contrà Soarda Bassanoshiro

contr-soarda-bassanoshiro-1.jpg
contr-soarda-bassanoshiro-1.jpg

Viinitie & Contrà Soarda Bassanoshiro

17.12

Bassanoshiro kääntyy sananmukaisesti “Bassan valkoinen”, sillä Shiro on japania ja tarkoittaa valkoista. Gottardin perheen ja Viinitien yhteistyönä tuotettu raikkaan aromikas Garganega-vetoinen blendi on työstetty Bassano del Grappan alueen paikallisista valkoisista lajikkeista.

Tuottaja: Contrà Soarda Alkon tuotenumero: 916157
Vuosikerta: 2017
Alue / Laatuluokitus: Veneto
Rypäle: Garganega, Vespaiola
Pullokoko: 0,75 l

Luomu

Add To Cart

Terroir, valmistustapa ja kypsytys:  Rypäleet kerättiin käsin Bassano del Grappan kylän läheisyydessä sijaitsevasta rinteestä 150–300 metrin korkeudesta. Alueelle tyypillinen vulkaaninen maaperä on erittäin ravinteikasta ja sisältää suurissa määrin suoloja ja mineraaleja. Rypäleet kuljetettiin nopealla tahdilla rinteen huipulla sijaitsevaan kellariin, missä ne läpikävivät toisen selektion. Rypäleistä irroitettiin rangat ja ne murskattiin kevyesti. Rypäleet siirtyvät käymishuoneeseen painovoiman avulla. Käyminen tapahtui spontaanisti teräsastioissa n. 3 kuukauden ajan, jonka jälkeen viini lepäsi sakkojen päällä.

Alkoholi: 13% vol.

Käyttö: Alkupaloille ja mausteisille vaaleille kaloille. Täsmäviini mausteisten itämaisten ruokien seuraan.

Tarjoilulämpötila: 8–10 °C

Kuvaus: Kuiva, tyylikkään hapokas ja kukkean hedelmäinen blendi, josta erottuu etenkin jasmiininkukkaa ja aprikoosia. Pirteä sitruksisuus, mineraalisuus ja Garganegan tuoma yrttisyys freesaavat sopivasti kokonaisuutta.