Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Säkenöivät Sauvignon Blancit

AJANKOHTAISTA

 

 

Säkenöivät Sauvignon Blancit

Carina Laine

Sauvignon Blanc – lajike, joka tarjoaa välitöntä aromaattista hedelmäisyyttä ja raikkautta sitä kaipaaville, mutta myös kätkee sisäänsä uskomattoman kyvyn ilmaista kasvu-ympäristöään, raottaen salaisuudenverhoaan nauttijalle, joka pysähtyy lasin äärelle kuuntelemaan viinin herkimpiäkin vivahteita. Valikoimamme Sauvignon Blancit tarjoavat sopivia vaihtoehtoja sekä mutkattomiin herkutteluhetkiin että hienoviritteisempiin tilaisuuksiin.

Juuri maahan saapuneet Stéphane Riffault’n tarhaviinit eivät taatusti jätä ketään kylmäksi. Biodynaamista tarhatyöskentelyä, vähäeleistä viininvalmistusta, vanhojen tammitynnyreiden tuomaa kompleksisuutta ja uskomattoman teräväpiirteistä hapokkuutta. Sauvignon Blancia burgundilaisittain? See for yourself!

Pienoisena viinimaailman salaisuutena tunnetut Südsteiermarkin Sauvignon Blancit ovat palaneet valikoimiimme Sattlerhofin viinien myötä. Oma Sans Air Sauvignon Blancimme on todiste siitä, että lämpimässä Etelä-Ranskassakin voi tuottaa erittäin freesejä ja hapokkaita viinejä. Julicherin Sauvignon Blanc sekä Supernatural Wine Co:nviinit taas edustavat uuden maailman aromaattista ja intensiivistä tyyliä ja sopivat kuin nakutettu kesän ja alkusyksyn makuihin.

SB-1200.jpg