Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

The 86 Company

The 86 Company

The-86-Cor-resized..jpg

The 86 Company on menestyneiden baarimestareiden perustama yritys, joka tuottaa laadukkaita tisleitä yhteistyössä maailman parhaiden tislaamoiden kanssa. Valikoimaan kuuluu tällä hetkellä tequila Meksikosta, gini Isosta Britanniasta, rommi Panamasta sekä vodka Kanadasta. Korkea laatu, rehellisyys ja läpinäkyvyys ovat 86 Co:n kantavia arvoja. Nyrkkisääntönä on, ettei tisleiden etikeitteihin tule mitään turhaa tietoa, vaan tiukkaa faktaa raaka-aineista ja valmistustavoista. 

The 86 Co:n perustajat ovat cocktail-maailman ammattilaisia, jotka ovat työskennelleet vuosikausia maailman parhaissa cocktail-baareissa sekä tislaamoissa. Dushan Daric ja Jason Kosmas tunnetaan New Yorkin kuuluisan Employees Onlyn perustajina, kun taas Simon Fordin ja Malte Branekowin kannukset tulevat Pernod Ricardilta ja Absolut Spiritsiltä. 

The 86 Company on alusta alkaen kuunnellut cocktail-yhteisöä ja käyttänyt tuotekehittelyssään hyväksi baarimestareiden toiveita ja näkemyksiä. Tuotteiden suunnitteluvaiheessa tehtiin tutkimustyötä ja selvitettiin mitä baarimestarit tisleissä arvostavat – puhdasta makuprofiilia sekä käyttäjäystävällisia lasipulloja. Saatujen tulosten perusteella suunniteltiin tisleperhe, joka valmistetaan laadusta tinkimättä intohomoiselle baarimestarien ammattikunnalle.